PALABRAS CON "H"

Un poc de pràctica amb la lletra més silenciosa...

Clica  aquí per veure la pantalla sencera.

GLOGSTER DE DON QUIJOTE

Aquest fantàstic pòster digital recull diferents activitats sobre Don Quijote.




Font: AulaTic

MUDSdeMOTS

Aquí tenim unes quantes MUDS (mini unitats didàctiques) molt útils per a l'àrea de Llengua Catalana. He afegit l'enllaç al nostre symbaloo per a tenir-les a mà.



UNITATS DE LONGITUD

Activitats per a practicar les unitats de longitud.

MESURAR LES COSES

Ara que hem de treballar amb les mesures de longitud, capacitat i pes, ens ve bé mirar aquest vídeo.

L'ESCALA DE L'UNIVERS

The Scale of The Universe (L'escala de l'univers) és un projecte que compara  el tamany de l'home envers molts altres éssers vius i elements, inclosos planetes, galàxies i tot el que forma part de l'univers. Quan cliqueu sobre la imatge, us deixarà triar l'idioma, (encara que no tot està traduït).  Hi ha que donar-li una mica de temps per a carregar i seguidament ja podeu anar movent la barra de desplaçament.  Si avancem cap a l'esquerra, entrarem en un món de microorganismes, coses que no es veuen a simple vista. Si ens desplacem en sentit invers, començarem a veure éssers vius i elements molt més grans que nosaltres.

Per obtenir informació d'alguna de les imatges, la podem aconseguir clicant a sobre, però de moment, només està en anglès.

ENCICLOABIERTA

Encicloabierta és una plataforma educativa que utilitza eines lliures i gratuïtes. Les activitats que proposa se poden fer online o també dóna l'opció de descarregar-les.

FILLOLS I PADRINS A LA BIBLIOTECA

El darrer dia d'apadrinament lector del trimestre l'hem dedicat a visitar la Biblioteca Pública de Maó.  Fillols i padrins s'han trobat molt a gust... les fotos ho demostren.