La lectura ens ajuda a créixer, per tant hem de procurar ser bons lectors/es. A Leer.es, ens donen aquests consells per aconseguir-ho:
GLOG DE POEMES
Ja se'n va el 2010 i amb ell s'acaba un any dedicat a recordar l'aniversari del naixement de Miguel Hernández. A la classe de Llengua Castellana hem llegit molts poemes seus, hem treballat la cacera del tresor creada per Lourdes Domènech i, el que és més important, ens hem apropat a la poesia. Tots hem memoritzat algun dels seus poemes. Aquest glog recull uns quants dels recitats:

NADAL A ALTRES INDRETS
QUÈ ÉS AIXÒ DEL NÚVOL?
Enguany hem après a emprar el núvol d'internet, concretament l'UBUNTU ONE; però... què és això de tenir els arxius en un núvol? com funciona? Per què i per a què emprar-lo? Aquest vídeo ens dóna les respostes (per poder llegir els subtítols, heu d'activar la icona "CC"tal com us mostra la imatge):
Etiquetes de comentaris:
noves tecnologies,
tutoria
RESSENYES A LA WEB
De vegades volem llegir però no tenim cap llibre que ens enganxi prou o no sabem quin triar. El Templo de las Mil Puertas és una revista online de Literatura Juvenil que ens aconsella i dóna informació sobre llibres que ens poden interessar. Aquí teniu unes quantes de les ressenyes que ens ofereixen i que us poden ajudar a l'hora d'elegir lectura.
Ressenyes
Etiquetes de comentaris:
guia llibres,
lectura
MAPA CONCEPTUAL DE LA FLAUTA DOLÇA
Hem emprat el CmapTools a Coneixement del Medi, però serveix per a qualsevol àrea. Aquest mapa conceptual sobre la flauta dolça ho demostra:
Té enllaços a partitures, imatges, recursos musicals etc. Clicau sobre la imatge per accedir-hi.
LICHESS
Lichess és un lloc web que permet jugar a escacs; et dóna diferents opcions: jugar contra una màquina, contra un amic o contra un altre jugador online. Es pot triar diferents nivells de dificultat, consultar estadístiques, veure partides en temps real d'altres jugadors...
Etiquetes de comentaris:
jocs educatius
SEGURETAT A LA XARXA
Seguridad web 2.0 és una web que ens parla de les diferents xarxes socials de les quals podem ser membres, així com dels límits que hem de respectar com a usuaris, tant per al nostre bé com per al dels altres.
Etiquetes de comentaris:
tutoria
Subscriure's a:
Missatges (Atom)