LECTURA RECOMANADA: "El señor de los ladrones"

Tracta de dos germans, en Bonifaci i en Próspero, a qui la seva tia vol separar. Fugen fins que arriben a Venècia. Allà troben una banda de nois que viuen en un teatre abandonat i ells s'hi ajunten. El cap de la banda és un lladre que els fa vendre tot el que ell roba a una botiga. Però no tot és tan fàcil, perquè la tia havia contractat un detectiu perquè els trobés.
Aquest llibre pot agradar als lectors que disfruten de les aventures i l'acció. No és un llibre fàcil, té molt vocabulari i moltes pàgines, però el tema és entretingut i original. Per als que no els agrada llegir gaire, poden veure la pel·lícula.
L'autora, Cornelia Funke, també ha escrit altres llibres com: "El jinete del dragón", "Detrás de las ventanas encantadas", "Igraín el valiente"....però el que ha tingut més èxit ha estat "Corazón de tinta".
Albert Pascual Villalonga

1 Response to LECTURA RECOMANADA: "El señor de los ladrones"

2.3.09

Hola, Gertrudis!
L'altre dia et vaig enviar un correu, i com que no havia entrat al teu blog, no savia que estavas a Menorca. Jo sóc de Barcelona. Quina llàstima, perquè et volia fer arribar una còpia del video sencer, amb alguna coseta més. O potser te la puc enviar igualment. Bé, salutacions, i me n'alegro que t'hagi agradat!
María