2011, ANY INTERNACIONAL DELS BOSCOS I DE LA QUÍMICA

Avui comença un any nou, que ja des del començament ve carregat de bones intencions i commemoracions. El 2011 és l'any internacional dels boscos i l'any internacional de la química
Boscos i química...quines coses tan diferents! i alhora tan imprescindibles per a la humanitat.  Els boscos poden contribuir al desenvolupament sostenible, a erradicar la pobresa, gràcies  als beneficics econòmics i ambientals que proporcionen. L'any internacional resultarà útil per prendre consciència de tot això, perquè cada any desapareixen més de 13 milions d'hectàrees de boscos en tot el món, és a dir, una àrea equivalent a una quarta part de la península Ibèrica.
Segons la UNESCO, la química desenvoluparà un paper molt important en el desenvolupament de fonts d'energia alternatives i en l'alimentació  de la població mundial.
La química es troba a tots els àmbits de la nostra vida.  A la salut (els medicaments, o la potabilització de l'aigua), l'alimentació (els conservants, colorants...), la indústria tèxtil (la roba), les noves tecnologies, l'art (els quadres, la restauració), la llar ( els productes de neteja, detergents, recipients)...per tot arreu.



No Response to "2011, ANY INTERNACIONAL DELS BOSCOS I DE LA QUÍMICA"