RESSENYES

És molt útil acostumar-se a fer ressenyes dels llibres que es van llegint. A classe ho estam practicant i queden així de bé:
Tobi Lolness
Timotheé de Fombelle
Empúries 2.007
Nº 4, 291 pàg.

En Tobi Lolness no fa més d´un mil·límetre i mig. Forma part del poble que habita el gran roure des de la nit dels temps. Com que el seu pare s´ha negat a revelar el secret d´un invent revolucionari, la seva família s´ha hagut d´exiliar i després ha estat empresonada i condemnada a mort. En Tobi,però,s´ha pogut escapar. Amagant-se als forats d´escorça, corrent per les branques, esgotat, els peus ensagnats, en Tobi fuig, perseguit pels seus…Durant quant de temps?

Jo el recomano, el trobo divertit i entretingut. Ha guanyat el premi Andersen 2.007, l´oscar de la literatura juvenil. És una mica llarg, però quan t´hi poses,no hi ha qui t´aturi!!!!
Marta Pons Maria


El duel
David Grossman
“El vaixell de vapor”
Cruïlla
Nº 124, 138 pàg.

En David, sense saber bé com, es veu embolicat en una història que pot acabar molt malament. Per culpa d’una antiga rivalitat , dos homes es volen batre en duel i ell,que s’ha assabentat de tot amagat sota un llit, haurà de fer els possibles per evitar-ho.
Novel·la realista.

Jo el recomano perquè és entretingut i et preguntes: per què i com s’ha liat aquest embull? Llegi’l!!!!
Lara Sastre Gelabert


L’avió fantasma
Thomas brezina
La penya dels tigres
Cruïlla
Nº3, 124 pàg.

Ajuda a la Virgi,en Pau i en lluc a descobrir un cas no molt esperat…Un avió fantasma!!! Serà una espècie de misteri amb molt de terror, persecucions i descobriments que no fa massa gràcia descobrir. Passaran aventures per un llac i cases misterioses amb l’objectiu de descobrir aquest càs.

Jo el recomano perquè és una aventura molt entretinguda, perquè cada vegada que llegeixes un tros tens ganes de llegir-ne un altre més. També duu una espècie de lupa desxifradora dins d’un sobre amb material per resoldre els enigmes.
Marina Romero Llovet

No Response to "RESSENYES"